Hvad Skal Man Se I Aalborg? Få Inspiration Her

Billede: Pixabay.dk

Danskerne plejer at tage sydpå, når graderne stiger her i Danmark. Det er som om at vi flygter fra varmen, til et endnu varmere land, når graderne stiger her henover sommeren. Men hvad med at blive i landet og tage Nordpå isetdet? Ja, det lyder nok ikke som den bedste sommerdestination, men her er hvad Aalborg kan byde på. Du vil blive overrasket. 

Aalborgs attraktioner: 

 1. Aalborg Zoo
  Aalborg Zoo har næsten åbent året rundt og med lidt over 100 forskellige dyrearter, så er det helt sikkert en oplevelse værd. 
 2.  Musikkens Hus
  Med en beliggenhed på Aalborgs havnefront og udsigt over Limfjorden, finder du Musikkens Hus. 
  Danmarks svar på Operaen i Australien. Generelt en oplevelse for øjnene, ørene og ikke mindst sjælden. 
 3. Maximum
  Et kæmpe legeland for alle aldre. Med sine 12.300 m²  er der rigelig med plads til at udfolde fysisk. Tag familien, vennerne, eller kollegaerne med til en forlystelsespark, der får Jer til at svede og skabe sjove minder.
 4. Vestre Fjordpark
  Hvis vejret tillader det, så tag endelig familien med på udendørs badeland hos Vestre Fjordpark. Et par kilometer udenfor Aalborg midtby, ligger det store friluftsbad og aktivitetsområde på ca. 165.000 m², som helt sikkert kan matche en varm gåtur på stranden sydpå. 
 5. Aalborgtårnet 
  Eiffeltårnet i Paris. Aalborg tårnet i Aalborg. Ikke just en en-til-en sammenligning, men Aalborgtårnet har stadig meget at byde på. Få en smuk 360-grader panoramaudsigt over Aalborg. Bare rolig, du kan sagtens tage elevatoren op. 

Relaterede nyheder