Hvorfor Er Aalborg Nordens Paris? Få Svaret Her

Billede: Pixabay.com

Vi har efterhånden været under "Corona-lockdown" i noget tid nu, og den tur til Paris med kæresten, ser ud til at skulle vente yderligere. Bare rolig, du kan sagtens tage din kæreste til Paris. Nemlig Nordens Paris.

Aal "Nordens Paris" Borg

Kan du huske da dig og din kæreste lige fandt sammen og det hele var en dans på røde roser? Kan du huske alle de gange hvor du lovede kæresten at I skulle til Paris sammen, for det skulle man, når man er kærester. Ja, du kommer nok ikke udenlandsk foreløbigt på grund af Coronaen, og ikke øllen...

I flere år, har de lokale Aalborgenser kaldt deres by, for Nordens Paris. Men hvorfor er det egentlig, at det hedder det?
Men eftersigende, så ved man faktisk ikke helt hvorfor eller hvordan navnet er opstået. Byens charme og gadernes udseende, kunne formentlig veje op med det og Aalborgtårnet kunne også let være Aalborgensernes svar på det parisiske Eiffeltårn, men så går den hellere ikke længere. 

Få den franske oplevelse her:

 • Ma Petit France
  Prøv de franske vine på denne autentiske vinbar.

 • Hjelmerstald 
  Når man er I Paris,, så skal man også tage en masse modelbilleder. Det kan du sagtens gøre på denne lille brostensbelagte gade med de farverige byhuse.

 • Budolfi Plads
  Pladsen ligger lige ved siden af kirken, et hyggeligt sted hvor mange unge mennesker mødes for med deres coffee-to-go's. Budolfi kirke har ikke samme omdømme som Notre Dame, men er stadig et besøg hver.
 • Penny Lane Café
  Man har selvfølgelig ikke været i Paris, hvis ikke man har smagt en croissant. 
  Tag et smut forbi Penny Lane Café og få din coffee to go og croissant, så er du klar til Budolfi Plads. 

  Relaterede nyheder