Hvor Langt Er Der Fra Aalborg Til Flensborg? Få Svaret Her

Billede: Pexels.com

I dette indlæg vil jeg fortælle hvor langt der er fra Aalborg til Flensborg. Find svaret forneden. 

Hvis du er født og opvokset i Nordjylland, så er chancen for at du har besøgt en Fleggaard eller nogle af de andre grænsebutikker rimelig lav. Derimod hvis du bor i Sønderjylland, som f.eks. Aabenraa, så er det næsten en stenkast fra dig. Men hvor langt er der egentlig  fra Aalborg til Flensborg?

Hvis man skal tage denne rute, så skal man faktisk nogenlunde fra toppen af Danmark til bunden af Danmark. I mange af de store lande, kan dette ikke lade sig gøre under 24 timer, men så er det heldigt, at Danmark ikke er større end det og det kan sagtens lade sig gøre under 24 timer. Endda op til flere gang.

Det vil ca. Tage dig 3 timer og 15 minutter for at køre fra Aalborg til Flensborg. Det afhænger selvfølgelig af hvordan trafikken er. For under turen skal du køre på E45 motorvejen, hvilket godt kan virke presset i forvejen, da det er Jyllands travleste motorvej. Så hav det endelige i tankerne.

Strækningen rækker lidt under 300 km. Så du skal endelig sætte dig til rette, for det bliver noget af en tur. 

Tak til avxperten Til slut vil sige stort tak til avxperten, der har bidraget økonomisk til ovenstående indhold. Her finder du et imponerende sortiment af køkkenvægt, eller utallige andre gode varer. Tusind tak for støtten, siger vi.

Relaterede nyheder