Hvad Kan Man Lave I Aalborg?

Billede: Pixabay

Spørger man en inkarneret Nordjyde, så vil han formentlig fortælle, at der er masser at lave i det, som de selv kalder for nordens Paris. Laver man sit hjemmearbejde bare en smule, så vil man da også relativt hurtigt finde ud af, at man sagtens kan fylde en dag eller to med masser af sjove aktiviteter.

Vi har lavet arbejdet for dig og fundet nogle af de sjoveste og mest spændende aktiviteter i Aalborg.

Klatreparken

Klatreparken er både en sjov og meget udfordrende aktivitet, der virkelig kan sætte selv den mest garvede sportsmand på prøve. Parken er dækket helt til af den flotte skov, og der er noget for enhver smag.

Klatreparken har intet mindre end seks forskellige typer af klatrebaner, der har forskellige højder og sværhedsgrader. Du behøver altså på ingen måde være verdensmester for at være med.

Havnerundfart

Der er flere måder at opleve Aalborg på. En af dem er fra havsiden i form af en kanalrundfart. Tager du afsted om aftenen, så kan du medbringe både mad og drikke, så du kan lave en lille picnic ud af det.

Vestre Fjordpark

Vestre Fjordpark er det, som de fleste tidligere har kendt som Friluftsbadet. Dette er dog blever renoveret heftigt, og er i dag et meget populært samlingssted, hvor du kan nyde det friske havvand. Hvis du ikke er bange for højder, så kan du også hoppe fra vipper.

Relaterede nyheder