Hvem Er Borgmester I Aalborg?

Billede: Pixabay, epicioci

I øjeblikket er det Thomas Kastrup-Larsen, der er borgmester i Aalborg Kommune. Han sidder som borgmester indtil d. 31/12 i år, 2021, med mindre han selvfølgelig bliver valgt igen. Det gjorde han sidste gang i 2017, efter han var blevet valgt til borgmester i 2014.

Thomas Kastrup-Larsen har været en del af byrådet siden 1998. Han har læst på Aalborg Universitet og bor i dag i Vestbyen med sin familie.

Han har byen meget tæt på sit hjerte og arbejder altid hen mod, at kommunen skal bruge sit fulde potentiale både indenfor vækst og udvikling. 

Ud over at være borgmester er han dog ikke en af de mennesker, der bare lægger sig hjem på sofaen, når han har fri. Han er formand for intet mindre end 8 forskellige råd eller foreninger og er samtidig medlem af 5 andre, som er i en lignende kategori. 

Det er en travl mand og han siger også, at hans egen personlige drivkraft er at være politiker og medborger i denne landsdel. Fordi han også er far, ægtemand, politiker osv., så får han også eventuelle problemer eller fremtidige problemer op under huden. Det bliver nemmere at føle på, sætte sig ind i og dermed også gøre noget ved det, siger han.

Dette, du lige læste, er udarbejdet med økonomisk støtte fra Perlen Odense. Der kan du bestille et sortiment fra smykker. Det gør hverken til eller fra, men det er information, du bør vide.

Relaterede nyheder