Hvor Mange Dyr Er Der I Aalborg Zoo

Billede: Billede af UnifiArt fra Pixabay

Aalborg Zoo er en fin lille park, som faktisk har rigtig mange dyr, på trods af det er meget mindre end for eksempel Københavns.

Lige nu er der cirka 2300 dyr, det varierer lidt da nye dyr kommer til og andre desværre bliver syge eller gamle og skal aflives. Der er 125 dyrearter og rigtig mange af dyrene er sat sammen i forskellige små områder inde i zooen.

Et rigtig hyggeligt område man kan besøge, er inde ved gederne, hvor der også er er små afrikanske grise og mini grise, som man gerne må ae lige så forsigtigt hvis man har lyst til det.

Der er også mange af de klassiske dyr der kendetegner en zoo, som blandt andet søløverne, hvor man ligesom andre zoo, også kan se dem blive fodret og trænet.

Når man er i cirka midten af parken, er der et lille græsareal, med de sødeste små kænguruer, som man næsten kan komme helt tæt på.

Ved siden af søløverne, er der et stort terrarie, hvor de blandt andet har store kaimaner, kæmpe afrikanske fisk, komodovaraner og mange andre krybdyr.

I parken er der også et safarianlæg, hvor de har samlet flere afrikanske dyr, blandt andet elefanter og afrikanske struds.

Artiklen er bragt og udgivet i samarbejde med Perlen Odense. Her kan du eksempelvis købe Julie Sandlau, og meget meget andet. Herfra siger vi tusind tak.

Relaterede nyheder