Hvor Mange Dyr Kan Du Opleve I Aalborg Zoo?

Billede: Pixabay, ArtisticOperations

Listen er lang, hvis du gerne vil opleve alle dyrene, der i er Aalborg Zoo. Tæller vi bare i forskellige dyrearter, kan du opleve 51 dyr fra hele verden. Det er alligevel en del, synes jeg.

Du kan opleve dyr indenfor 3 kategorier: krybdyr, pattedyr og fugle. Det er lige fra asiatiske tigere, afrikanske elefanter til californisk søløve, chileflamingo og isbjørne. Selvom der er 51 dyrearter, er der selvfølgelig mange flere i antal, du kan opleve. Der er ikke mange dyr, der lever alene, og derfor er tallet selvfølgelig meget højere, og du kommer med garanti til at se flere dyr, end de 51.

Tager du ind i zoo i løbet af foråret og sommeren, kan tallet endda være endnu større, fordi mange af dyrene får unger i denne periode.

Nogle af dyrene kan du også opleve helt tæt på, eksempelvis de afrikanske dværggeder. Disse geder er gerne tamme og man kan ofte komme ind i deres indhegning og røre dem. Man skal dog passe på løse genstande. De kan godt lide at nappe efter ting og er hurtige til at spise dem.

Det er altid dejligt at tage en tur i zoo, da man kan opleve og se dyr, som man aldrig vil komme til at se i naturen. Så selvom der er mange eller få, er det altid en oplevelse værd.

Læs: Perlen Odense har ydet økonomisk støtte til dette indlæg. Her kan du eksempelvis købe Pernille Corydon ring, og meget meget andet. Tak for hjælpen! - uden jer ville det ikke kunne lade sig gøre.

Relaterede nyheder